Partneri u pekarstvu

Postanite naš poslovni partner

Franpek je stalni dostavljač pekarskih proizvoda vrhunskim ugostiteljskim kućama, trgovačkim lancima, školama i organizacijama. Među našim stalnim kupcima su i zvučna imena koja svakodnevno svojim potrošačima nude Franpek pekarske proizvode na obostrano zadovoljstvo.

Ako imate potrebe za stalnom dostavom svježeg kruha i peciva - javite se! - svakodnevno dostavljamo dogovorene količine i vrste kruha na mnoge adrese, bit će nam zadovoljstvo da i vaša adresa bude na našem popisu.

Također nudimo i gotove sendviće za razne sportske, kulturne i ostale prigode, kao i za daljnju prodaju u sendvić barovima, kafićima i slično. Imamo veliki izbor gotovih sendvića, a ponudu pogledajte ovdje:

Catering

Za potrebe cateringa imamo pomno odabranu paletu kruha i peciva - uz Tramicinski kruh, tu su i naša mala peciva i lizike - Karibik pecivo, Kurbis i Pivsko pecivo; te nekoliko specijalnih vrsta popularnog Francuza i neki drugi.

Naši partneri

Sa našim pekarskim i slastičarskim proizvodima opskrbljujemo i preko 50 društvenih subjekata u Zagrebu i okolici u što ubrajamo škole, društvene ustanove, kao i neke hotele u gradu Zagrebu. Također smo sa svojim pekarskim i slastičarskim programom prisutni i na policama največih trgovačkih lanaca poput Bille i Mercatora.